• Maandag
  09:00 - 18:30
 • Dinsdag
  09:00 - 18:30
 • Woensdag
  09:00 - 18:30
 • Donderdag
  09:00 - 18:30
 • Vrijdag
  09:00 - 18:30
 • Zaterdag
  09:00 - 12:00
 • Zondag
  gesloten
  Rijselseweg 106, Ieper
Vandaag gesloten
home / Uw badkamer renoveren van A tot Z?

Uw badkamer renoveren van A tot Z?

Vanderhaeghe Ieper is uw specialist in badkamerrenovaties, van A tot Z.

Zo begint u eraan!

Een badkamerrenovatie is de meest voorkomende verbouwing bij alle Belgische huiseigenaars. De badkamer is dan ook een van de belangrijkste ruimtes van de woning. Maar wat houdt zo’n renovatie nu precies in? Wij helpen u graag van planning tot realisatie! Naast inspiratie zoeken is het ook belangrijk om uzelf de volgende drie vragen te stellen.

Over hoeveel ruimte beschikt u?

Indien u veel plaats hebt, kunt u gemakkelijk kiezen voor een bad, inloopdouche, dubbele wastafel, … Maar ook een kleine badkamer kunt u gezellig én praktisch inrichten.

Wat wilt u in de badkamer allemaal doen?

Ziet u uw badkamer als uw eigen kuuroord of neemt u slechts een korte douche? Wilt u er een droogkast of wasmachine in kwijt? Misschien kunt u een andere ruimte in huis opofferen voor een apart toilet om zo wat ruimte te winnen in de badkamer. 

Wat is de samenstelling van uw gezin?

Staat u tijdens de ochtendrush met twee personen tegelijk in de badkamer, dan vergt deze een andere indeling dan wanneer u alleen bent. Als twee of meer gezinsleden ’s ochtends op hetzelfde moment fris de deur uit moeten, zijn een afgescheiden toilet, een dubbele wastafel, een douche én/of een combibad (een bad waarin gedoucht kan worden) bijna een must.

 

Komt u er toch niet helemaal uit, dan helpen wij u graag met de beste indeling voor uw ruimte en budget. Zelfs met beperkte ruimte kunnen we een prachtig resultaat neerzetten! Op onze website kunt u al wat inspiratie opdoen, maar ook in onze showroom bent u van harte welkom. We passen onze showroom continu aan aan de laatste trends.