• Maandag
  09:00 - 18:30
 • Dinsdag
  09:00 - 18:30
 • Woensdag
  09:00 - 18:30
 • Donderdag
  09:00 - 18:30
 • Vrijdag
  09:00 - 18:30
 • Zaterdag
  09:00 - 12:00
 • Zondag
  gesloten
  Rijselseweg 106, Ieper
Vandaag gesloten
home / kachels

kachels

Onze kachels verdienen een bijzondere plek in uw huis. Ze zorgen voor een gezond binnenklimaat en voor dezelfde sfeer en gezelligheid als een echt haardvuur. Met een kachel kiest u niet alleen voor design en stijl in uw woonkamer, maar evenzeer voor toonaangevende technologie en hoge kwaliteit.

Voor u op zoek gaat naar de ideale kachel, is het goed om het verschil te kennen tussen de verschillende soorten. Op die manier kunt u gericht zoeken en verliest u minder tijd. 

 

Pelletkachels

Een pelletkachel combineert de sfeer van een traditionele houtkachel met de nieuwste technologie en het hoogste bediencomfort. Naast hun snelle opwarming en stille werking vallen pelletkachels vooral op door hun plaatsbesparend ontwerp. De automatische brandstoftoevoer, eenvoudige bediening via het touchdisplay en kantelend asrooster (modelafhankelijk) zijn slechts enkele voordelen van een pelletkachel. Pelletkachels scoren met de beste kwaliteit, toonaangevende technologie en uitstekend design.

 


Houtkachels

Van een natuurlijk zichtbaar vlammenspel tot het typische knetteren van de houtblokken: een houtkachel prikkelt alle zintuigen. Een kachel verspreidt niet alleen aangename warmte, maar schept ook een heel bijzondere sfeer. Een open haard belichaamt authenticiteit, gecombineerd met modern verwarmen, wat door een intelligente technologie bijzonder milieuvriendelijk is. En ook het comfort komt niets tekort: afgezien van het handmatig toevoegen van het hout, kan de brandprocedure grotendeels automatisch worden geregeld.

 


Combikachels

Een combikachel biedt de voordelen van de twee verschillende verwarmingsmethoden ineen. Hij zorgt voor klassiek vuur en alle handigheden van een pelletkachel. Voor iedereen die niet kan of wil beslissen, is een combikachel helemaal geschikt: u hoort het knetterende houtvuur en voelt de behaaglijke warmte, terwijl u profiteert van de gebruiksvriendelijkheid van een pelletkachel. Wilt u tussen brandhout en pellets wisselen, dan hoeft u de kachel niet anders in te stellen. De kachel herkent daarnaast zelf het soort brandstof. In combinatie met efficiëntie en milieuvriendelijkheid wordt verwarmen een zuiver genot.

 


Designkachels

Designkachels volgen de trend van slanke, eenvoudige vormen en zijn een optisch hoogtepunt in elke woonruimte. Vandaag worden geen grenzen meer gesteld aan de vormgeving. Die gaat van rustiek tot elegant. De modulaire bouwwijze en de flexibele vormgeving van de oppervlakken – bijvoorbeeld met een betonuiterlijk of gepleisterd en geschilderd in muurverf – maken van de designkachel een kachel voor individualisten. De panoramaramen zorgen voor een ruim zicht op het vlammenspel, en door de geoptimaliseerde ruitspoeling blijven deze ook schoon. De designkachels overtuigen door hun minimale emissies, hun zeer hoge effect en de intuïtieve en comfortabele bediening.


Inbouwhaard

Traditionele open haarden en tegelkachels vallen met hun charme van vroeger ook tegenwoordig nog in de smaak. Met onze inbouwhaarden blaast u uw oude kachel of open haard weer nieuw leven in. De verwarmingselementen bevatten hypermoderne verwarmingstechnologie. Het element wordt rechtstreeks in uw huidige tegelkachel of open haard geplaatst. Het uiterlijk van uw kachel blijft onveranderd en de unieke sfeer van uw woonruimte blijft behouden. Het interieur van de kachel is nu echter weer helemaal up-to-date . Een greep uit de voordelen die moderne inbouwhaarden bieden: een hoog rendement, instelbaar tijdsprogramma en een consistente warmteafgifte.