• Maandag
  09:00 - 18:30
 • Dinsdag
  09:00 - 18:30
 • Woensdag
  09:00 - 18:30
 • Donderdag
  09:00 - 18:30
 • Vrijdag
  09:00 - 18:30
 • Zaterdag
  09:00 - 12:00
 • Zondag
  gesloten
  Rijselseweg 106, Ieper
Vandaag van 09:00 - 18:30
home / verwarming

verwarming

Efficiënt en milieuvriendelijk verwarmen is belangrijk voor uw wooncomfort. Zo bent u het hele jaar door zeker van een aangename kamertemperatuur en warm water. Door een duurzaam systeem te kiezen, kunt u bovendien een stuk besparen op de energierekening.

Verkiest u verwarming op gas, een pelletkachel, zonnepanelen, een warmtepomp of elektriciteit? Patrick Vanderhaeghe helpt u graag in uw zoektocht naar een totaaloplossing op maat van uw woning en energiebehoefte. Gaat u liever zelf aan de slag? In onze toonzaal vindt u alle materialen om uw chauffage te installeren. Dankzij onze professionele begeleiding bent u bovendien zeker van een optimaal resultaat.

 

Boilers, verwarmingsketels en warmtepompen

Het type verwarmingsketel is een van de belangrijkste beslissingen bij het plaatsen van uw centrale verwarming. Gaat u voor een condenserende ketel op gas, stookolie of pellets? Of geeft u de voorkeur aan een warmtepomp of zonne-energie? Op basis van het gewenste comfort, de oppervlakte van de woning en uw budget, adviseren onze specialisten u over de keuze van het juiste systeem. Patrick Vanderhaeghe biedt u de beste merken zodat u zeker bent van de hoogste kwaliteit en service na verkoop.


Vloerverwarming

Vloerverwarming is een populaire verwarmingstechniek die een optimaal comfort garandeert. Patrick Vanderhaeghe heeft een ruim assortiment aan vloerverwarmingssystemen voor nieuwbouw en renovatie. Wij selecteren samen met u de meest efficiënte en gebruiksvriendelijke totaaloplossing, maar bieden ook leidingen, verdelers en toebehoren aan.


Radiatoren en convectoren

Heeft u graag zichtbare verwarmingselementen in uw huis? Kies dan voor radiatoren of convectoren. Bij Patrick Vanderhaeghe vindt u stijlvolle radiatoren van de beste kwaliteit in verschillende afmetingen en kleuren. Convectoren met of zonder ingebouwde ventilator behoren eveneens tot de mogelijkheden. Ook de onderdelen die nodig zijn om uw verwarmingselementen te installeren, vindt u in ons assortiment. Denk aan sturingen, thermostaatknoppen, afsluiters of ventielen.


Kachels

Vandaag worden kachels gebruikt als bijverwarming, maar ook als hoofdverwarming. Ze brengen gezellige warmte in huis op een ecologische en economische manier.
Ontdek ons ruim assortiment houtkachels, gashaarden en pelletkachels. In onze toonzaal informeren we u graag over de voordelen van de verschillende systemen en beantwoorden we al u vragen over plaatsing en onderhoud. Patrick Vanderhaeghe biedt zowel vrijstaande modellen alsingebouwde kachels aan in verschillende uitvoeringen en afmetingen.


Airco

Mensen presteren en slapen beter bij een constante temperatuur en vochtigheidsgraad. Met een aircosysteem houdt u die onder controle, filtert u de lucht en zorgt u voor de nodige luchtcirculatie en -verversing. Zo creëert u het hele jaar door het ideale klimaat in huis. Wij leveren, installeren en onderhouden alle grote merken en staan ten dienste van zowel bedrijven als particulieren.


Leidingen

Op basis van uw nieuwbouw- of renovatieproject adviseren wij u ook graag over het juiste leidingwerk. Buizen in kunststof of metaal, verdelers, isolatie en perssystemen, u vindt het allemaal in ons assortiment.


Regelingen en thermostaten

Het juiste regelsysteem zorgt voor een efficiënt energiebeheer en maximaal comfort in de woning. Met een slimme thermostaat bespaart u dankzij de zoneregeling heel wat energie. Ook een extra voeler die rekening houdt met de buitentemperatuur kan een groot verschil maken. Wenst u uw verwarming te bedienen via domotica of droomt u ervan om de verwarming vanop afstand met uw smartphone een paar graden hoger te zetten? Kom langs in onze showroom voor advies op maat.